Nieuwbouw

Wanneer u erover denkt om een eigen ontwerp, groot of klein, te laten maken en vervolgens te laten realiseren, zullen wij u graag van dienst zijn. Een aantal van de nieuwbouwprojecten, die gedurende de afgelopen jaren door ons bedrijf (tot eind 2014 als vennootschap onder firma Bouwbedrijf Holdinga Verwelius) zijn gebouwd, kunt u vinden op deze site.

Goed kunnen samenwerken in een projectteam met architect, constructeur en onderaannemers is een van de essentiƫle aspecten bij de totstandbrenging van grotere nieuwbouwprojecten, en daarbij zijn wij een betrouwbare partner gebleken.
De kwaliteit van het eindresultaat en aandacht voor wensen van de klant zijn in het bouwproces van cruciaal belang.

Verbouw

Enkele jaren geleden zijn de eisen van de gemeenten als gevolg van het Bouwbesluit aangepast, waardoor in bepaalde gevallen vergunningsvrij kan worden verbouwd. Uiteraard is het belangrijk dat verbouwingen bouwtechnisch kwalitatief goed en verantwoord worden uitgevoerd, ook al kunnen deze zonder bemoeienis van de gemeente worden gerealiseerd. Omdat wij deze standaard willen handhaven, bent u bij ons aan het goede adres voor het verbouwen van uw pand of woning.

Wanneer u wilt gaan verbouwen, dan is een goed advies over het uitvoeren van de werkzaamheden erg belangrijk.
Wij willen u graag en geheel vrijblijvend adviseren over wat de mogelijkheden zijn en met u bekijken of wij uw wensen kunnen realiseren, en daarbij een gespecificeerde offerte opstellen.
In de offerte worden alle werkzaamheden opgenomen, zo nodig met eventuele verreken- en stelposten; dit is vaak onvermijdelijk bij bijvoorbeeld de nog te maken keuze van tegels en sanitair.
Wij maken van tevoren een redelijke inschatting van deze kosten, zodat u niet voor grote verrassingen komt te staan bij de eindafrekening.

Werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren, zijn o.a.:

  • renovatie van het woonhuis
  • verbouwen en aanbouwen van en aan het woonhuis
  • schuren, tuinhuizen en garages
  • dakkapellen en dakopbouwen
  • systeemwanden
  • kastenwanden en kastsystemen
  • buitengevelisolatie
  • vernieuwen van hardhouten en kunststof kozijnen

Onderhoud

Een goed gebouwd huis of pand heeft onderhoud nodig, bijvoorbeeld om lekkages of tocht te voorkomen, en de levensduur van gebruikte materialen en inrichting te verlengen. Het repareren van uw schoorsteen, het aansmeren van de vorsten, het vervangen van lekkend dubbelglas, het vervangen van kozijnen, voorbeelden van werkzaamheden die noodzakelijk zijn om comfortabel te kunnen wonen.
Voor alle onderhoudswerkzaamheden, groot of klein, bent u bij ons aan het juiste adres.

Garantie

Op onze werkzaamheden geven wij 5 jaar garantie.
Eventueel geconstateerde gebreken dienen schriftelijk te worden gemeld.